Cesc Aldabó, il·lustrador, dissenyador i director d’art pel sector infantil.

Vaig néixer i créixer a Rubí envoltat de còmics, principalment d’autors espanyols i francesos. Després d’estudiar disseny en diverses escoles, vaig acabar graduant-me a l’Escola d’Art de Terrassa l’any 2003. Després començo a treballar en agències de publicitat i simultàniament participo en revistes i fanzines com Belio, Ajoblanco, Monogràfico… treballo en encàrrecs, imparteixo classes, creo projectes personals com el còmic de Kabra&Rasta i col·laboro en exposicions i saraus de tota mena.

La meva curiositat per l’àmbit artístic i cultural m’ha portat a la il·lustració infantil. La il·lustració i el disseny gràfic són bons companys de viatge, sempre els porto a la motxilla i m’ajuden a construir el meu propi llenguatge.

M’encantaria saber més sobre el teu projecte. Ja sigui per desenvolupar un àlbum il·lustrat, un còmic, una mascota corporativa o simplement per dir hola, enviem un correu i explica’m.

Cesc Aldabó, ilustrador, diseñador y director de arte para el sector infantil.

Nací en Rubí y crecí rodeado de comics, principalmente de autores españoles y franceses. Después de estudiar diseño en varias escuelas acabé graduándome en la Escuela de Arte de Terrassa en el 2003. Empecé a trabajar en agencias de publicidad y simultáneamente participé en revistas y fanzines como Belio, Ajoblanco, Monografico…Trabajé en encargos, impartí clases, creé proyectos personales como el cómic de Kabra&Rasta y colaboré en exposiciones y saraos de todo tipo.

Mi curiosidad por el ámbito artístico y cultural me ha llevado a la ilustración infantil. La ilustración y el diseño gráfico son buenos compañeros de viaje, siempre los llevo en la mochila y me ayudan a construir mi propio lenguaje.

Me encantaría saber más sobre tu proyecto. Ya sea para desarrollar un álbum ilustrado, un cómic, una mascota corporativa o simplemente para decir hola, envíame un correo y cuéntame.

DESCÀRREGA PORTAFOLIS (.PDF)