ilustración, donde viven los monstruos, playlist, indie folk, photoshop, arte, dibujo, ceskus, activitats

Comença el concert

Una de les raons per les quals vaig decidir-me a estudiar disseny gràfic, va ser la possibilitat d’estar dibuixant i escoltar música alhora. Sé que hi ha creatius que no ho suporten i prefereixen el silenci absolut per concentrar-se millor, però en el meu cas és tot el contrari.

Enguany, gràcies a les noves tecnologies es poden crear “mixtapes” rapidament. Seleccions que ajuden a connectar millor amb l’encàrrec i crear l’atmosfera ideal per desenvolupar-ho.

Et deixo la “playlist” que vaig fer per crear aquesta il·lustració i espero que també t’acompanyi aquest cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el món dels ninots. Com per exemple, la xerrada “Il·lustradores Il·lustres” sobre l’edició de llibres infantils escrits en català després de la dictadura franquista, la quedada amb els USK de Terrassa al Castell o el mercat de serigrafia “Give Print a Chance“.

Leave a Comment

Leave a Comment