infantil, juvenil, ilustración, cartoon, kidly, vector, retoid, ceskus

Robert Louise Stevenson i els aborígens

La meva participació en la proposta #retoid de IlustrandoDudas sobre la vida marina. Robert Louis Balfour Stevenson va ser un novel·lista, poeta i assagista escocès. El seu llegat és una vasta obra que inclou cròniques de viatge, novel·les d’aventures i històriques, així com lírica i assajos. Se’l coneix principalment per ser l’autor d’algunes de les històries fantàstiques i d’aventures més clàssiques de la literatura juvenil, com L’illa del tresor, la novel·la històrica “La fletxa negra” i la popular novel·la d’horror “L’estrany cas del doctor Jekyll i Mr.Hyde”, dedicada al tema dels fenòmens de la personalitat escindida i que pot ser classificada com a novel·la psicològica d’horror.

 

Leave a Comment

Leave a Comment