Funk Mixtapes

El Funk és un gènere musical que transmet molta energia i diversió, reparteix positivisme a dojo i és difícil trobar algú que no li agradi. Darrerament estic aprofundint mes en l’estil i he trobat veritables petites joies, les vaig recopilant en forma de llistes a Spotify i agrupant-les per estil, èpoques… en fi que qualsevol excusa és bona per dissenyar unes portades de disc i de pas practicar la meravellosa tècnica del pattern.

Aquest és el “making of”:

1. Esbós
sketch, cover, pattern, funk. mixtape, spotify

2. Elecció de color
sketch, cover, pattern, funk. mixtape, spotify, color

3. Vectorització (Illustrator) i composició del rapport (Photoshop)
sketch, cover, pattern, funk. mixtape, spotify, color, photoshop

4. Composició final i mockup
pattern, cover,acid, funk, mixtapes, ceskus

Leave a Comment

Leave a Comment